סדנת דגים עונתית 2.1.2026

סדנת דגים עונתית


סדנת הדגים העונתית – לא רק נאים!

תפריט חורף – עונה נהדרת של דגי ים טריים, השוק מתחיל להשתנות ירקות ופירות מופלאים של עונת החורף והתקררות מזג האוויר. הדגה עשירה, והיצירתיות מתפרצת!

שריינו מקום עכשיו

פרטי הסדנה

תאריך ושעה

02/01/2026
13:00

מיקום

שכונת שפירא, ת”א

מחיר למשתתף

 550.00

מקומות פנויים

0

על הסדנה

הסדנה מעשית, מצומצמת, עם יחס אישי ובה המשתתפים (אתם) מכינים את המנות, יחד איתי כמובן.
הסדנה כוללת תפריט מגוון ועשיר שנותן במה לכל מה שבשיא העונה עכשיו.
בסדנת הדגים העונתית התפריט מתחלף כל פעם בהתאם לעונה ולמה שהכי טרי ויפה בשווקים.
מתחילים בקבלת פנים עם קוקטייל מרענן ומנות פתיחה מגוונות.
בהמשך מכינים יחד (ואוכלים) את כל המנות שאנחנו מכינים.
יש יין טוב במהלך הסדנה ובסיום גם מנה אחרונה!
מגוון מנות חדשות ומפתיעות!

מה תקבלו בסדנה?

כ- 5 מנות שונות מבוססות על ירקות, דגים ודגים נאים. בדגש על מנות עונתיות.
בסוף הסדנה מקבלים חוברת עם כל המתכונים וידע רב בנושא דגים נאים ופילוט דגים.
התפריט בדרך כלל נסגר ממש ברגע האחרון, בהתאם להיצע שיש בשוק ואצל הדייגים.

  • נלמד איך לפלט דג ואיך לחתוך ולהגיש אותו.
  • נעמיק בנושא הטריות ונבין כיצד מזהים דג טרי.
  • איך ואיפה קונים ואיך כדאי לאחסן ולטפל בדגים.
  • שילוב טעמים מקומיים עם טכניקות מסעדה.
  • הכנת תוספות, רוטבים וסלטים שמשלימים את המנה.
  • מה הדרך הכי טובה לבשל ולהגיש כל דג, ועוד הרבה טיפים וסודות מהמקצוע.
  • מתכונים בלעדיים וטיפים מעשיים לשימוש בבית.

מה אומרים המשתתפים?

הצטרפו אלינו לחוויה בלתי נשכחת!

המקומות מוגבלים – הזמינו עכשיו כדי להבטיח את מקומכם.

להרשמה

סיכום פרטי הסדנה

תאריך ושעה

02/01/2026
13:00

מיקום

שכונת שפירא, ת”א

מחיר

 550.00

מקומות פנויים

0

הסדנה מלאה!

שאלות מאוד נפוצות

בסדנאות הדגים אני מדגים כיצד לפלט דג שלם ויש הזדמנות להתנסות בצורות חיתוך שונות של הדגים. לפעמים (תלוי בשלל הדגים) כאשר יש דגי רשת או מגוון של דגים שלמים ניתנת האפשרות להתנסות בפילוט של דג שלם. אני גם מסביר מה ההבדל בין דגי רשת לאחרים

בדרך כלל אין בעיה של חניה באזור. יש הרבה מפרצי חניה בצבע אפור (חינם) ויש גם מגרש חניה במעלה הרחוב קצת אחרי חלל העבודה שלנו

בדרך כלל הסדנה אורכת כ-3 שעות

בסדנאות הדגים לא משתמשים במוצרים וחומרי גלם לא כשרים (פירות ים / בשר וחלב) אבל אין למקום תעודת כשרות.

יש אפשרות להתאים את התפריט או מנות מסוימות על פי העדפות תזונה או אלרגיות – למשל מנות ללא גלוטן, החלפה של דג בשרימפס במנה מסויימת, ללא כוסברה וכדומה. יש לעדכן אותי לפני הסדנה כדי שאוכל להיערך בהתאם.

בסדנת דגים נאים הפוקוס על מנות של דגים נאים ללא ״בישול״ כמעט. בסדנה העונתית יש מגוון של מנות שחלקן דגים נאים וחלקן משלבות בישול (טיגון /אפיה/ צריבה) החלוקה בסדנה העונתית בערך שליש דגים נאים ושני שליש לא נאים

בסדנה פרטית ניתן לתאם מראש ולקבוע את התפריט, אפשר לשלב בין מנות מהסדנאות השונות ולייצר תפריט מותאם אישית עבורכם.

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים