מה ההבדל בין סביצה לסשימי וטרטר? איך בוחרים דגים טריים ומתאימים?
בסדנת הדגים הנאים נתמקד במנות וטכניקות שונות להכנה וטיפול בדג נא, כבישה בצורות שונות, משמעות אופן החיתוך, מגוון צורות תיבול ועוד.
הסדנה מעשית שבה המשתתפים (אתם) מכינים את המנות, יחד איתי כמובן.
בסדנה מגוון של כ- 5 מנות שונות מבוססות על דגים נאים (או נאים למחצה).
נלמד איך לפלט דג ואיך לחתוך ולהגיש אותו. נעמיק בנושא הטריות. נבין כיצד מזהים דג טרי ואיך ואיפה קונים ואיך כדאי לאחסן ולטפל בדגים.
מתחילים בקבלת פנים עם קוקטייל ונשנושים ובהמשך אוכלים את כל המנות שאנחנו מכינים.
יש יין טוב במהלך הסדנה וכמובן מנה אחרונה!
בסוף הסדנה מקבלים חוברת עם כל המתכונים.
התפריט בדר"כ נסגר ממש ברגע האחרון, בהתאם להיצע שיש בשוק ואצל הדייגים.
משרתי מילואים? יתכן ואתם זכאים להחזר מלא על הסדנה. להסבר ופרטים נוספים לחצו כאן
משך הסדנה כ- 3 שעות
בסדנאות הדגים אני מדגים כיצד לפלט דג שלם ויש הזדמנות להתנסות בצורות חיתוך שונות של הדגים. לפעמים (תלוי בשלל הדגים) כאשר יש דגי רשת או מגוון של דגים שלמים ניתנת האפשרות להתנסות בפילוט של דג שלם. אני גם מסביר מה ההבדל בין דגי רשת לאחרים
בדרך כלל אין בעיה של חניה באזור. יש הרבה מפרצי חניה בצבע אפור (חינם) ויש גם מגרש חניה במעלה הרחוב קצת אחרי חלל העבודה שלנו
בדרך כלל הסדנה אורכת כ-3 שעות
בסדנאות הדגים לא משתמשים במוצרים וחומרי גלם לא כשרים (פירות ים / בשר וחלב) אבל אין למקום תעודת כשרות.
יש אפשרות להתאים את התפריט או מנות מסוימות על פי העדפות תזונה או אלרגיות – למשל מנות ללא גלוטן, החלפה של דג בשרימפס במנה מסויימת, ללא כוסברה וכדומה. יש לעדכן אותי לפני הסדנה כדי שאוכל להיערך בהתאם.
בסדנת דגים נאים הפוקוס על מנות של דגים נאים ללא ״בישול״ כמעט. בסדנה העונתית יש מגוון של מנות שחלקן דגים נאים וחלקן משלבות בישול (טיגון /אפיה/ צריבה) החלוקה בסדנה העונתית בערך שליש דגים נאים ושני שליש לא נאים
בסדנה פרטית ניתן לתאם מראש ולקבוע את התפריט, אפשר לשלב בין מנות מהסדנאות השונות ולייצר תפריט מותאם אישית עבורכם.
מזמין אתכם ואתכן לסדנאות בישול פרטיות ובוטיק אצלו בבית בשכונת שפירא בתל אביב. בואו להנות מחוויה קולינרית נפלאה שבסופה גם תאכלו אוכל משגע וגם תדעו להכין אותו אצלכם ואצלכן בבית
זכויות יוצרים @ איתן ששון כל הזכויות שמורות 2024