סדנת הדגים – לא רק נאים!
תפריט חדש תחילת הקיץ, לפני החום הכבד של יולי ואוגוסט. מוזמנים להתרענן עם מנות חדשות, דגה טרייה וכל מה שטרי בשוק
הסדנה מעשית שבה המשתתפים (אתם) מכינים את המנות יחד איתי כמובן.
בסדנה יש מגוון של כ5 מנות שונות מבוססות על דגים ודגים נאים. בדגש על מנות עונתיות. לומדים איך לפלט דג ואיך לחתוך ולהגיש אותו. מה ההבדל בין סביצ'ה לסשימי וטרטר. ואיך לבחור דגים טריים ומתאימים…
מתחילים בקבלת פנים עם קוקטייל ונשנושים ובהמשך אוכלים את כל המנות שאנחנו מכינים.
יש יין טוב במהלך הסדנה וכמובן מנה אחרונה
בסוף הסדנה מקבלים חוברת עם כל המתכונים.
לגבי התפריט הוא בדרך כלל נסגר ממש ברגע האחרון בהתאם להיצע שיש בשוק ואצל הדייגים.
משרתי מילואים? יתכן ואתם זכאים להחזר מלא על הסדנה. להסבר ופרטים נוספים לחצו כאן
הסדנה מתקיימת אצלי בדרום תל אביב בשכונת שפירא בחלל מהמם.
משך הסדנה כ 3 שעות
בסדנאות הדגים אני מדגים כיצד לפלט דג שלם ויש הזדמנות להתנסות בצורות חיתוך שונות של הדגים. לפעמים (תלוי בשלל הדגים) כאשר יש דגי רשת או מגוון של דגים שלמים ניתנת האפשרות להתנסות בפילוט של דג שלם. אני גם מסביר מה ההבדל בין דגי רשת לאחרים
בדרך כלל אין בעיה של חניה באזור. יש הרבה מפרצי חניה בצבע אפור (חינם) ויש גם מגרש חניה במעלה הרחוב קצת אחרי חלל העבודה שלנו
בדרך כלל הסדנה אורכת כ-3 שעות
בסדנאות הדגים לא משתמשים במוצרים וחומרי גלם לא כשרים (פירות ים / בשר וחלב) אבל אין למקום תעודת כשרות.
יש אפשרות להתאים את התפריט או מנות מסוימות על פי העדפות תזונה או אלרגיות – למשל מנות ללא גלוטן, החלפה של דג בשרימפס במנה מסויימת, ללא כוסברה וכדומה. יש לעדכן אותי לפני הסדנה כדי שאוכל להיערך בהתאם.
בסדנת דגים נאים הפוקוס על מנות של דגים נאים ללא ״בישול״ כמעט. בסדנה העונתית יש מגוון של מנות שחלקן דגים נאים וחלקן משלבות בישול (טיגון /אפיה/ צריבה) החלוקה בסדנה העונתית בערך שליש דגים נאים ושני שליש לא נאים
בסדנה פרטית ניתן לתאם מראש ולקבוע את התפריט, אפשר לשלב בין מנות מהסדנאות השונות ולייצר תפריט מותאם אישית עבורכם.
מזמין אתכם ואתכן לסדנאות בישול פרטיות ובוטיק אצלו בבית בשכונת שפירא בתל אביב. בואו להנות מחוויה קולינרית נפלאה שבסופה גם תאכלו אוכל משגע וגם תדעו להכין אותו אצלכם ואצלכן בבית
זכויות יוצרים @ איתן ששון כל הזכויות שמורות 2024