מתכון לחלב שקדים ביתי קל ומהיר להכנה

חלב שקדים זה דבר טעים ובריא מאד!

הבעיה עם רוב סוגי החלב שקונים בסופר היא, שמלבד המחיר הגבוה, מוסיפים להם הרבה חומרים קצת פחות בריאים.

המתכון הזה של חלב שקדים הוא קל ופשוט. החלב יוצא טעים ועשיר מאד.

והכי חשוב – רק ממרכיבים טבעיים. 

מה צריך?

  • 1 כוס שקדים טבעיים 
  • 3 כוסות מים 
  • 1 תמר 
  • רבע כפית מלח
  • בלנדר חזק 
  • בד סינו

אופן ההכנה:

  1. משרים את השקדים במים למשך 6-8 שעות (לילה)

  2. מסננים ושוטפים (אם הבלנדר שלכם חזק כמו ויטמיקס או דומה אז אפילו לא חייבים להשרות את השקדים) 
  3. מכניסים לבלנדר את כל החומרים ומערבלים במהירות גבוהה למשך 
  4. מסננים דרך בד סינון ומעבירים לבקבוק נשמר במקרר 3-4 ימים

עוד מתכונים טעימים שכדאי להכיר:

אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה!

אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה! פרטים בפנים לכבוד חג הפסח החלטתי לערוך הגרלה ולחלק במתנה סכין פילוט דגים גמישה, 18ס״מ, מתוצרת גרמניה בשווי 200 ש״ח! איך נכנסים להגרלה וזוכים בסכין הפילוט המיוחדת הזו?  רוכשים למישהו שאתם אוהבים או רוצים לפנק במתנה מיוחדת לחג הפסח, גיפטקארד זוגי או יחיד לאחת הסדנאות שלי ונכנסים מיד

להמשך קריאה >>

דג מרוקאי חריףףף / חריימה (תלוי את מי שואלים)

מתכון לדג מרוקאי חריף – חריימה בעברית אני לא מרוקאי. נתחיל מזה. למעשה אני חצי עיראקי וחצי פולני, אמא שלי נולדה בישראל ואבא בבגדד. אף אחד מהם לא הכין דג חריף לשישי. לא אומר שהיה לי חסך אבל אחרי שהתחלתי לבשל, לקח לי הרבה שנים להבין את ההבדל בין חריימה

להמשך קריאה >>

סביצ'ה דג ומנגו

סביצ'ה דג עם מנגו ובזיליקום תאילנדי סביצ׳ה דג ומנגו – עם יוגורט יווני ובזיל תאילנדי המנה הזו מייצגת את כל מה שקיץ בשבילי.. מנה קרה ומרעננת, דג נא טרי, ומנגו, שזה הפרי האהוב עלי בעולם. כדאי לבחור מנגו יחסית קשה שלא ימעך, וכמובן שאין על מנגו מאיה. אבל אגלה לכם

להמשך קריאה >>

הרשמה לאחת הסדנאות שלי

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים
× דברו איתי כאן