בסדנאות הדגים אני מדגים כיצד לפלט דג שלם ויש הזדמנות להתנסות בצורות חיתוך שונות של הדגים. לפעמים (תלוי בשלל הדגים) כאשר יש דגי רשת או מגוון של דגים שלמים ניתנת האפשרות להתנסות בפילוט של דג שלם. אני גם מסביר מה ההבדל בין דגי רשת לאחרים
יש אפשרות להתאים את התפריט או מנות מסוימות על פי העדפות תזונה או אלרגיות – למשל מנות ללא גלוטן, החלפה של דג בשרימפס במנה מסויימת, ללא כוסברה וכדומה. יש לעדכן אותי לפני הסדנה כדי שאוכל להיערך בהתאם.
בסדנת דגים נאים הפוקוס על מנות של דגים נאים ללא ״בישול״ כמעט. בסדנה העונתית יש מגוון של מנות שחלקן דגים נאים וחלקן משלבות בישול (טיגון /אפיה/ צריבה) החלוקה בסדנה העונתית בערך שליש דגים נאים ושני שליש לא נאים
בסדנה פרטית ניתן לתאם מראש ולקבוע את התפריט, אפשר לשלב בין מנות מהסדנאות השונות ולייצר תפריט מותאם אישית עבורכם.
הסדנה של איתן היא כל כך מעמיקה ומעשירה! למדתי כיצד לפלט ולהכין דגים נאים בדרכים שונות, והבנתי את ההבדלים בין סביצה לסשימי. הסביבה היפהפייה והיין הטוב הפכו את החוויה למושלמת. החוברת שקיבלתי בסוף הסדנה מאפשרת לי להמשיך ולשחזר את המתכונים בבית
הסדנה עם איתן הייתה פשוט תענוג! קבלת הפנים עם הקוקטייל המרענן והנשנושים היו רק ההתחלה. כל דג שהכנו היה טעים יותר מהקודם, והטיפים של איתן על איך לבחור דגים טריים הם זהב טהור
הלמידה עם איתן היא חוויה מרתקת ומהנה. התפריט שהוגש היה כה מגוון וטעים, ואני שמח שהתמקדנו בדגים נאים שאפשר למצוא בשוק. החוברת שקיבלתי תשמש אותי לשנים.
תמונות מסדנאות קודמות
הרשמו לרשימת המתנהאם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים