מתכון לחלב שקדים ביתי קל ומהיר להכנה

חלב שקדים זה דבר טעים ובריא מאד!

הבעיה עם רוב סוגי החלב שקונים בסופר היא, שמלבד המחיר הגבוה, מוסיפים להם הרבה חומרים קצת פחות בריאים.

המתכון הזה של חלב שקדים הוא קל ופשוט. החלב יוצא טעים ועשיר מאד.

והכי חשוב – רק ממרכיבים טבעיים. 

מה צריך?

  • 1 כוס שקדים טבעיים 
  • 3 כוסות מים 
  • 1 תמר 
  • רבע כפית מלח
  • בלנדר חזק 
  • בד סינו

אופן ההכנה:

  1. משרים את השקדים במים למשך 6-8 שעות (לילה)

  2. מסננים ושוטפים (אם הבלנדר שלכם חזק כמו ויטמיקס או דומה אז אפילו לא חייבים להשרות את השקדים) 
  3. מכניסים לבלנדר את כל החומרים ומערבלים במהירות גבוהה למשך 
  4. מסננים דרך בד סינון ומעבירים לבקבוק נשמר במקרר 3-4 ימים

עוד מתכונים טעימים שכדאי להכיר:

מתכון לסשימי מזרח מערב

אחת המנות הקלות והמרשימות ביותר – מנה שנותנת כבוד לחומר הגלם ומדגישה אותו. את הסשימי הזה אני אוהב להגיש בתחילת כל סדנת בישול שאני מעביר תוך כדי הדגמה של איך מפלטים וחותכים דג. אבל מצד שני אני תמיד אומר שכדאי לקנות את הדגים כבר מוכנים לעבודה ולא להתעסק עם זה

להמשך קריאה >>

מתכון קציצות דגים

מתכון קציצות דגים אחד היתרונות הגדולים של לגור בדרום תל אביב זה הקרבה לשוק לוינסקי. לפני סדנאות הבישול הפרטיות שלי  וגם בכלל כדי להצטייד לבית אני אוהב לבקר בשוק ולעבור בכמה נקודות חובה. אחד המקומות האהובים עלי זה מקדש התבלינים ״חבשוש״.    מדובר על חנות קטנה שפתוחה ממש מעט שעות

להמשך קריאה >>

מתכון לבשר מפורק של איתן

מתכון לבשר מפורק של איתן מי שמכיר אותי יודע שאני מאד אוהב את הקיץ, אבל אם יש משהו שאני מחכה לו כשהקיץ נגמר, זו המנה הזאת של בשר מפורק שמבושל הרבה זמן ויוצא רך ועסיסי ועמוס בטעמים עמוקים. המתכון הזה הוא בדיוק מה שצריך לארוחה מפנקת ומלאת טעמים. זה מתכון

להמשך קריאה >>

הרשמה לאחת הסדנאות שלי

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים
× דברו איתי כאן