הסדנה התאילנדית של איתן (הולך להיות חריףףף)
בנושא אוכל תאילנדי ממחוזות איסאן, מהצפון העשיר, מבנגקוק ומאזור האיים בדרום.
במהלך הסדנה נכין יחד מגוון מנות שונות – סלטים מיוחדים, קארי משגע עם שרימפס, רטבים מיוחדים, אורז בצורות שונות, ועוד מנות מעניינות. סה״כ כ6 מנות שונות שנכין ונאכל במהלך הסדנה.
נלמד להכיר חומרי גלם נהדרים מהמטבח התאילנדי והיכן ניתן להשיג אותם. ירקות טריים מיוחדים וגם תבלינים ורטבים שיקפיצו את המנות שנכין.
נשים דגש על דברים מיוחדים וטוויסטים על מנות מוכרות.
התפריט בסדנה משתנה בהתאם לעונה ומייצג את האוכל שאכלתי וחקרתי בטיול האחרון שלי בתאילנד.
הסדנה מתקיימת אצלי בשכונת שפירא בחלל מקסים, היא מעשית והמשתתפים מכינים (יחד איתי) את כל המנות.
משרתי מילואים? יתכן ואתם זכאים להחזר מלא על הסדנה. להסבר ופרטים נוספים לחצו כאן
8 במלאי
בסדנאות הדגים אני מדגים כיצד לפלט דג שלם ויש הזדמנות להתנסות בצורות חיתוך שונות של הדגים. לפעמים (תלוי בשלל הדגים) כאשר יש דגי רשת או מגוון של דגים שלמים ניתנת האפשרות להתנסות בפילוט של דג שלם. אני גם מסביר מה ההבדל בין דגי רשת לאחרים
בדרך כלל אין בעיה של חניה באזור. יש הרבה מפרצי חניה בצבע אפור (חינם) ויש גם מגרש חניה במעלה הרחוב קצת אחרי חלל העבודה שלנו
בדרך כלל הסדנה אורכת כ-3 שעות
בסדנאות הדגים לא משתמשים במוצרים וחומרי גלם לא כשרים (פירות ים / בשר וחלב) אבל אין למקום תעודת כשרות.
יש אפשרות להתאים את התפריט או מנות מסוימות על פי העדפות תזונה או אלרגיות – למשל מנות ללא גלוטן, החלפה של דג בשרימפס במנה מסויימת, ללא כוסברה וכדומה. יש לעדכן אותי לפני הסדנה כדי שאוכל להיערך בהתאם.
בסדנת דגים נאים הפוקוס על מנות של דגים נאים ללא ״בישול״ כמעט. בסדנה העונתית יש מגוון של מנות שחלקן דגים נאים וחלקן משלבות בישול (טיגון /אפיה/ צריבה) החלוקה בסדנה העונתית בערך שליש דגים נאים ושני שליש לא נאים
בסדנה פרטית ניתן לתאם מראש ולקבוע את התפריט, אפשר לשלב בין מנות מהסדנאות השונות ולייצר תפריט מותאם אישית עבורכם.
מזמין אתכם ואתכן לסדנאות בישול פרטיות ובוטיק אצלו בבית בשכונת שפירא בתל אביב. בואו להנות מחוויה קולינרית נפלאה שבסופה גם תאכלו אוכל משגע וגם תדעו להכין אותו אצלכם ואצלכן בבית
זכויות יוצרים @ איתן ששון כל הזכויות שמורות 2024
Social Chat is free, download and try it now here!