סדנת בישול אוכל תאילנדי

סדנת דגים נאים – חדש


הסדנה התאילנדית של איתן (הולך להיות חריףףף)?
בסדנה התאילנדית ניפגש, נבשל ונכין יחד מגוון מנות שונות – סלטים מיוחדים עם עוף ודגים, קארי משגע עם שרימפס, מנת בשר נהדרת, ירקות ורטבים מיוחדים, נגיש יחד גם אורז בצורות שונות, ועוד מגוון מנות מעניינות. סה״כ כ6 מנות שונות שנכין יחד וכמובן שנאכל בסוף הסדנה.

שריינו מקום עכשיו

פרטי הסדנה

תאריך ושעה


מיקום

מחיר למשתתף

 500.00

מקומות פנויים

על הסדנה

הסדנה מעשית "hands on" ובתפריט אוכל תאילנדי ממחוזות איסאן, מהצפון העשיר, מבנגקוק ומאזור האיים בדרום.
מהסדנה תצאו עם ידע מעשי שיעזור ויקל עליכם בתהליך הכנת האוכל התאילנדי אצלכם במטבח.
בסדנה מגוון של כ- 6 מנות שונות מבוססות על המטבח התאילנדי העשיר בטעמים.

מתחילים בקבלת פנים עם קוקטייל מרענן ומנות פתיחה מגוונות.
בהמשך מכינים יחד (ואוכלים) את כל המנות שאנחנו מכינים.
יש יין טוב במהלך הסדנה ובסיום גם מנה אחרונה!

מה תקבלו בסדנה?

בסוף הסדנה מקבלים חוברת עם כל המתכונים וידע רב בנושא המטבח והאוכל התאילנדי.
התפריט בסדנה משתנה בהתאם לעונה ומייצג את המיטב של האוכל התאילנדי שאני כל כך אוהב.

  • נלמד להכיר חומרי גלם נהדרים מהמטבח התאילנדי והיכן ניתן להשיג אותם.
  • נשים דגש על דברים מיוחדים וטוויסטים על מנות מוכרות.
  • נכיר ירקות טריים מיוחדים וגם תבלינים ורטבים שיקפיצו את המנות שנכין.
  • שילוב טעמים מקומיים עם טכניקות מסעדה.
  • הכנת תוספות, רוטבים וסלטים שמשלימים את המנה.
  • טיפים להגשה אסתטית שמרימה את המנה.
  • מתכונים בלעדיים וטיפים מעשיים לשימוש בבית.

מה אומרים המשתתפים?

הצטרפו אלינו לחוויה בלתי נשכחת!

המקומות מוגבלים – הזמינו עכשיו כדי להבטיח את מקומכם.

להרשמה

סיכום פרטי הסדנה

תאריך ושעה


מיקום

מחיר

 500.00

מקומות פנויים

הסדנה מלאה!

שאלות מאוד נפוצות

בסדנאות הדגים אני מדגים כיצד לפלט דג שלם ויש הזדמנות להתנסות בצורות חיתוך שונות של הדגים. לפעמים (תלוי בשלל הדגים) כאשר יש דגי רשת או מגוון של דגים שלמים ניתנת האפשרות להתנסות בפילוט של דג שלם. אני גם מסביר מה ההבדל בין דגי רשת לאחרים

בדרך כלל אין בעיה של חניה באזור. יש הרבה מפרצי חניה בצבע אפור (חינם) ויש גם מגרש חניה במעלה הרחוב קצת אחרי חלל העבודה שלנו

בדרך כלל הסדנה אורכת כ-3 שעות

בסדנאות הדגים לא משתמשים במוצרים וחומרי גלם לא כשרים (פירות ים / בשר וחלב) אבל אין למקום תעודת כשרות.

יש אפשרות להתאים את התפריט או מנות מסוימות על פי העדפות תזונה או אלרגיות – למשל מנות ללא גלוטן, החלפה של דג בשרימפס במנה מסויימת, ללא כוסברה וכדומה. יש לעדכן אותי לפני הסדנה כדי שאוכל להיערך בהתאם.

בסדנת דגים נאים הפוקוס על מנות של דגים נאים ללא ״בישול״ כמעט. בסדנה העונתית יש מגוון של מנות שחלקן דגים נאים וחלקן משלבות בישול (טיגון /אפיה/ צריבה) החלוקה בסדנה העונתית בערך שליש דגים נאים ושני שליש לא נאים

בסדנה פרטית ניתן לתאם מראש ולקבוע את התפריט, אפשר לשלב בין מנות מהסדנאות השונות ולייצר תפריט מותאם אישית עבורכם.

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים