קוקטייל ג׳ין סלק עם בזיליקום וליים

בתחילת כל סדנת בישול שלי, כשהאורחים מגיעים אני תמיד מגיש קוקטייל מרענן שירים קצת את האווירה ויכניס אותנו לעניינים.

אחד הפייבוריטים הוא ג׳ין סלק. הקוקטייל (שכבר הפך לקוקטייל הבית) מאד פשוט להכנה ומאד מרשים. הסלק נותן לו צבע מהפנט וזה פשוט אפריטיף מושלם לפני ארוחה. אזהרה: צריכה מופרזת של אלכוהול מסכנת חיים ומזיקה לבריאות!

איך מכינים?

לכמות של 700 מ״ל קוקטיילמיץ מ- 3 לימונים גדולים
200 מ״ל  ג׳ין גורדון
4 כפות סוכר
כפית גדושה של מחית סלק טרי מגורר דק
כוס מים או קרח
לערבב היטב לטעום

אם צריך לאזן:
מתיקות = סוכר
חמיצות = לימון
חוזק = ג׳ין
לדלל = מים


למזוג על כוס מלאה קרח
לקשט עם בזיליקום ופרוסה של ליים

IMG_8212

עוד מתכונים טעימים שכדאי להכיר:

מתכון לסופלקי יווני משגע

מתכון לסופלקי יווני עם צזיקי פירוש המילה סופלאקי זה שיפוד קטן והיוונים מתים עליו, זו גם אחת המנות האהובות עלי ביוון! הסופלקי, תמיד סוגר פינה כשצריך. לרוב המנה תוגש עם עוף או חזיר, מרינדה של תבלינים וצלייה על הגריל בדוכני רחוב. השיפוד יגיע בתוך פיתה מקומית קטנה ובמסעדות מוגש בצלחת

להמשך קריאה >>

אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה!

אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה! פרטים בפנים לכבוד חג הפסח החלטתי לערוך הגרלה ולחלק במתנה סכין פילוט דגים גמישה, 18ס״מ, מתוצרת גרמניה בשווי 200 ש״ח! איך נכנסים להגרלה וזוכים בסכין הפילוט המיוחדת הזו?  רוכשים למישהו שאתם אוהבים או רוצים לפנק במתנה מיוחדת לחג הפסח, גיפטקארד זוגי או יחיד לאחת הסדנאות שלי ונכנסים מיד

להמשך קריאה >>

טחינה שחורה

אחד המטבלים האהובים עלי בפתיחה של סדנאות הבישול אותן אני מעביר, זה טחינה שחורה שאני עושה עם חציל שרוף. זה מתכון די פשוט וצריך בשבילו בלנדר חזק או מעבד מזון, אה, ובנוסף צריך להתגבר על הפחד של לשרוף חציל על הגז.  אז שורפים חציל על הגז – פשוט ככה –

להמשך קריאה >>

הרשמה לאחת הסדנאות שלי

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים