סביצ'ה דג עם מנגו ובזיליקום תאילנדי

מנגו 2

סביצ׳ה דג ומנגו – עם יוגורט יווני ובזיל תאילנדי

המנה הזו מייצגת את כל מה שקיץ בשבילי.. מנה קרה ומרעננת, דג נא טרי, ומנגו, שזה הפרי האהוב עלי בעולם.

כדאי לבחור מנגו יחסית קשה שלא ימעך, וכמובן שאין על מנגו מאיה. אבל אגלה לכם סוד.. הזן מנגו האהוב עלי הוא הקיט – זה המנגו הירוקים הגדולים של סוף הקיץ. הטעם שלהם מעט יותר חמוץ והצבע צהוב לעומת הכתום של המאיה

כמות ל- 6 סועדים:

300 גרם פילה דג ים לבן ללא העור חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ.
1 מנגו מאיה בינוני מקולף וחתוך לקוביות באותו הגודל
1 בצל סגול קצוץ דק
חופן עלי בזיליקום תאילנדי (אניסי) או כוסברה טריה
מיץ ליים בערך 3 כפות
שמן זית, מלח אטלנטי

 
לערבב את חומרי הסביצ׳ה קרוב למועד ההגשה ולסדר בצלחת על מצע של יוגורט יווני
לזלף עוד קצת שמן זית ולקשט בכמה עלים של בזיל או כוסברה
אפשר לשלב גם מעט צ׳ילי אדום קצוץ להוסיף קיק של חריפות וקצת צבע

עוד מתכונים טעימים שכדאי להכיר:

טחינה שחורה

אחד המטבלים האהובים עלי בפתיחה של סדנאות הבישול אותן אני מעביר, זה טחינה שחורה שאני עושה עם חציל שרוף. זה מתכון די פשוט וצריך בשבילו בלנדר חזק או מעבד מזון, אה, ובנוסף צריך להתגבר על הפחד של לשרוף חציל על הגז.  אז שורפים חציל על הגז – פשוט ככה –

להמשך קריאה >>

אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה!

אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה! פרטים בפנים לכבוד חג הפסח החלטתי לערוך הגרלה ולחלק במתנה סכין פילוט דגים גמישה, 18ס״מ, מתוצרת גרמניה בשווי 200 ש״ח! איך נכנסים להגרלה וזוכים בסכין הפילוט המיוחדת הזו?  רוכשים למישהו שאתם אוהבים או רוצים לפנק במתנה מיוחדת לחג הפסח, גיפטקארד זוגי או יחיד לאחת הסדנאות שלי ונכנסים מיד

להמשך קריאה >>

מתכון קציצות דגים

מתכון קציצות דגים אחד היתרונות הגדולים של לגור בדרום תל אביב זה הקרבה לשוק לוינסקי. לפני סדנאות הבישול הפרטיות שלי  וגם בכלל כדי להצטייד לבית אני אוהב לבקר בשוק ולעבור בכמה נקודות חובה. אחד המקומות האהובים עלי זה מקדש התבלינים ״חבשוש״.    מדובר על חנות קטנה שפתוחה ממש מעט שעות

להמשך קריאה >>

הרשמה לאחת הסדנאות שלי

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים