סביצ׳ה דג מנגו ורימון

אז אומנם בעבר כבר פרסמתי מתכון לסביצ'ה דג ומנגו אבל התקופה הזו של סוף הקיץ ותחילת הסתיו היא תקופה מאוד מיוחדת בעיניי, בה המנגו והרימון נפגשים ממש לרגע קצר. המנגו נמצא בסוף העונה שלו ואילו הרימון הרגע התחיל, החיבור ביניהם פשוט מקסים בעיניי.

אז לכבוד השניים ולקראת ראש השנה החלטתי לפרסם מתכון לסביצ'ה מרענן וטעים, שנעשה בלי הרבה מאמץ. 

מה צריך?

  • 300 גרם פילה דג לבן
  • 1 מנגו בשל אך מעט קשה
  • 1 רימון
  • בצל סגול
  • כוסברה
  • צ׳ילי אדום
  • מיץ לימון או ליים
  • שמן זית, מלח אטלנטי

איך מכינים?

  • פורסים את הדג לפרוסות דקות ומסדרים על צלחת
  • מתבלים את הדג במלח לימון ושמן זית – בנדיבות מהכל
  • מקלפים וחותכים את המנגו לקוביות קטנות
  • קוצצים את הבצל הסגול דק
  • מפרידים עלי כוסברה
  • מערבבים את כל חומרי הסלט ומתבלים בלימון, מלח ושמן זית
  • מסדרים מעל הדג

עוד מתכונים טעימים שכדאי להכיר:

מתכון לחלב שקדים ביתי קל להכנה

מתכון לחלב שקדים ביתי קל ומהיר להכנה חלב שקדים זה דבר טעים ובריא מאד! הבעיה עם רוב סוגי החלב שקונים בסופר היא, שמלבד המחיר הגבוה, מוסיפים להם הרבה חומרים קצת פחות בריאים. המתכון הזה של חלב שקדים הוא קל ופשוט. החלב יוצא טעים ועשיר מאד. והכי חשוב – רק ממרכיבים

להמשך קריאה >>

פילה דג ״פוטנסקה״ עם עגבניות שרי צלויות

פילה דג ״פוטנסקה״ עם עגבניות שרי צלויות אם אתם אוהבים לאכול דגים ובעיקר כאלו שהכנתם לבד, אז המתכון הזה יתאים לכם בול. זו מנת דג מרהיבה שאפשר להכין בקלות, בלי הרבה מאמץ. מתקבלת מנה עם טעמים עזים, ומראה יפהפה. השילוב של עגבניות שרי מתקתקות יחד עם שאר המרכיבים שקצת יותר

להמשך קריאה >>

מתכון לסופלקי יווני משגע

מתכון לסופלקי יווני עם צזיקי פירוש המילה סופלאקי זה שיפוד קטן והיוונים מתים עליו, זו גם אחת המנות האהובות עלי ביוון! הסופלקי, תמיד סוגר פינה כשצריך. לרוב המנה תוגש עם עוף או חזיר, מרינדה של תבלינים וצלייה על הגריל בדוכני רחוב. השיפוד יגיע בתוך פיתה מקומית קטנה ובמסעדות מוגש בצלחת

להמשך קריאה >>

הרשמה לאחת הסדנאות שלי

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים