אני מחלק סכין פילוט דגים במתנה! פרטים בפנים

לכבוד חג הפסח החלטתי לערוך הגרלה ולחלק במתנה סכין פילוט דגים גמישה, 18ס״מ, מתוצרת גרמניה בשווי 200 ש״ח!

איך נכנסים להגרלה וזוכים בסכין הפילוט המיוחדת הזו? 

רוכשים למישהו שאתם אוהבים או רוצים לפנק במתנה מיוחדת לחג הפסח, גיפטקארד זוגי או יחיד לאחת הסדנאות שלי ונכנסים מיד להגרלה בה הזוכה יזכה או תזכה בסכין היוקרתית הזו. 

ההגרלה תערך ב- 11/04/2025 ותועבר בלייב בחשבון האינסטגרם שלי.

את אחד מהגיפט קארדים ניתן לרכוש כאןגיפט קארד סדנת בישול (יחיד)גיפט קארד זוגי לסדנת בישול

עוד מתכונים טעימים שכדאי להכיר:

פילה דג ״פוטנסקה״ עם עגבניות שרי צלויות

פילה דג ״פוטנסקה״ עם עגבניות שרי צלויות אם אתם אוהבים לאכול דגים ובעיקר כאלו שהכנתם לבד, אז המתכון הזה יתאים לכם בול. זו מנת דג מרהיבה שאפשר להכין בקלות, בלי הרבה מאמץ. מתקבלת מנה עם טעמים עזים, ומראה יפהפה. השילוב של עגבניות שרי מתקתקות יחד עם שאר המרכיבים שקצת יותר

להמשך קריאה >>

טחינה שחורה

אחד המטבלים האהובים עלי בפתיחה של סדנאות הבישול אותן אני מעביר, זה טחינה שחורה שאני עושה עם חציל שרוף. זה מתכון די פשוט וצריך בשבילו בלנדר חזק או מעבד מזון, אה, ובנוסף צריך להתגבר על הפחד של לשרוף חציל על הגז.  אז שורפים חציל על הגז – פשוט ככה –

להמשך קריאה >>

דג מרוקאי חריףףף / חריימה (תלוי את מי שואלים)

מתכון לדג מרוקאי חריף – חריימה בעברית אני לא מרוקאי. נתחיל מזה. למעשה אני חצי עיראקי וחצי פולני, אמא שלי נולדה בישראל ואבא בבגדד. אף אחד מהם לא הכין דג חריף לשישי. לא אומר שהיה לי חסך אבל אחרי שהתחלתי לבשל, לקח לי הרבה שנים להבין את ההבדל בין חריימה

להמשך קריאה >>

הרשמה לאחת הסדנאות שלי

הרשמו לרשימת המתנה אם מתפנה מקום או אם נפתחת סדנה חדשה אני שולח מייל ומעדכן. הוסיפו את כתובת המייל שלכםן ואני מבטיח לשלוח רק עדכונים רלוונטים